Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes:


Ezt az smst küldd el annak, akit szeretsz,akit gyűlölsz,akit kedvelsz,vagy akit meg szeretnél kapni,aztán gondolkodj el azon,hogy te miért kaptad.

 

Mióta veled vagyok mindig csak álmodom, ilyen még nem volt soha e világon. Két testben egy lélek, oly közel, s oly távol. A két lélek felsóhajt, s közel lesz a távol.

 

Ki az? Ó betűvel kezdodik és borzasztóan szeret? Ó, hát az én vagyok.

 

Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon.

 

Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez mint a valóság. Kár, hogy álmodom.

 

Szemembe nézel, szívembe látsz, ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz. Ha mindenki elhagy és senki nem szeret, ne félj, én mindig itt leszek veled.

 

A csók a szerelem beszédje...gyere ide és beszélgessünk!

 

Szeretlek Édes, szeretlek Téged,
szeretni foglak, amíg csak élek.
Kezem reszket, szívem nehéz,
Szeretlek Téged, ennyi az egész.

 

 

 

 

Ünnepekre:

 

 

A szán lerobbant, a rénszarvasok itthagytak. A bokám kibicsaklott, a krampuszok kurváznak...

Az idén már nem megyek sehova! Üdv: a Mikulás, Boldog Karácsonyt!

 

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen a sors boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

 

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok, míg magamnál vagyok.

 

Üres a hordó, repül a korsó, mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

 

Eljött hát az ó év utolsó napja, veled is a város apraja nagyja, koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! B.Ú.É.K.

 

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Néked nagyon sok szépet!

 

Beugrott egy nyuszika,
azt súgta nékem:
gondoljak azokra,
kik kedvesek nékem.
Eszembe jutottál Te,
és a családod.
Ezúton Boldog Húsvétot kívánok!

 

Én ma már nem teszek-veszek.
Egész nap csak sonkát eszek.
Nyuszikával piálgatok.
Áldott Húsvétot kívánok!

 

A sonkát, tormát told egy kicsit félre,
olvasd el az sms-t végre,
közben gondolj csupán a szépre.
Ragyogjon rád az ünnep fénye,
melegítsen fel és emeljen az égbe.

 

 

Köszöntések:

 

Azt mondták, hogy esett az eső amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát.

 

Micsoda mell, micsoda alak, ez a gyönyörű haj... Na ennyit rólam, neked boldog szülinapot!!! :-)

 

Névnapodra mondok száz jókívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott! Kedves képed hű szívemben ragyog, névnapodon veled együtt én is boldog vagyok!!!!

 

Mielőtt lefekszel tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben Boldog Névnapot Kíván!

 

Neved napján köszöntelek kedvesem, megkérnélek feküdj mellém ma este is nedvesen... boldog névnapot!!!

 

"Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Születésnapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja!"

 

Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon, minta ahogy Téged is. De számomra ez csakis a Te születésnapot, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!

 

Mikor a kiskertemben jártam, Kedves .... mit hallottam? Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte. Igen Kedves ünnep van ma, a ... Születése napja! Soká éljél azt kívánom, a szívemből muzsikálom. Isten éltessen!

 

Eddig csak álmodtunk, terveztünk még,
most valóra válhat minden, ami szép.
Az élet, a munka tárt karokkal vár,
s hogy szép lesz-e csak rajtunk áll.

 

 

Légy olyan boldog, mint amilyen szép vagy, legyen életedben száz millió szép nap. Ne tudd meg soha mi az a bánat, kerüljön el téged minden ami fájhat. Kacagj, nevess csillogó szemekkel, ezért imádkozunk összetett kezekkel. Olyan szeretetre méltó szép, kedves, igazságos és szellemes vagy, amilyen ember rajtad kívül nincs még egy! Névnapod alkalmából fogadd szívbõl jövõ jó kívánságaimat és ezeket a kegyes hazugságaimat!

 

 

Milyen csodaszép ez a nap, ugye Te is érzed,
mosolygós az egész világ, köszöntenek Téged,
ma éjjel majd Rád találnak, csodatévõ álmok,

én addig is szeretettel:

 Boldog névnapot kívánok!

 

 

Vicces:

 

Szeretem, ha te vagy felül, így meleget érzek belül. Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedőltél a viccnek? Nem is lenne uncsi, de sajnos csak egy pulcsi.

 

Nézem a csillagokat és téged látlak, nézem a napot és téged látlak, nézem az eget és téged látlak, állj már arrébb bazd meg, nem látok tőled semmit!

 

Kívánlak! Kellessz nekem! Ágyba akarlak húzni, megizzasztani úgy, hogy belemelegedj, egész tested lázban égjen! Előbb-utóbb úgyis az enyém leszel! Üdv.: Az Influenza

 

SMS-közvéleménykutatás: Önnek, mint kívülállónak, mi a véleménye az intelligenciáról?

 

A karom nem olyan, mint Mel Gibson-é, a felsőtestem nem olyan, mint Arnold-é, de viszont úgy nyalok, mint Lassie.

 

Figyelem, ez egy SMS-bomba! Amennyiben 30 mp-en belül nem küldi tovább, az Ön telefonja halkonzervvé változik!

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

liliomanasztazia660@gmail.com

(Péter Anasztázia, 2012.05.07 18:29)

:))

Ez nem vicces!!

(döme, 2011.11.19 15:02)

A magyar média tud ennek a létezéséről. Az Rtl-klub, Tv2 hírműsorait kerestem fel ezen témával, természetesen csak mint különös észrevétellel, a reakció semmi. Majd küldtem a linket. Szintén semmi! Tehát Igaz, mind a Magyar Piramisok, amire ugyanez a reakció volt. Kényes témák ezek, amit nem szeretnének megosztani velünk, mert rengeteg kérdés merül fel az emberbe


http://www.youtube.com/watch?v=1iNf2MiiQ-E&feature=share

http://www.yerico.eoldal.hu/

(ISTVAN, 2011.01.30 13:29)

nagyon jo a veboldal csak igy tovább Tisztelettel:András

szentamas

(melike, 2009.02.17 14:58)

guszti

szentamas

(melike, 2009.02.17 14:58)

szeretlek Guszti